If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
13 смесено не много интензивно градско и нормално извънградско (да се чете, че си карам в ограниченията - до 140 на магистрала, 90 по обикновените пътища). На газ това, де - малко трудно е за точно засичане.
бе вярвай мене ме лепи много повече ама тоя разход е бая ама щото ти е сток колата
Абе не е баш..
Мойта 147 1,9жтд (пак не е сток) харчи малко повече в смесен цикъл (6,5/100) от твойта 156 2,4жтд смесено. Поне според това дето си писал на предната страница. При смесен цикъл с повече градско щом даваш 5,7/100 само извън с икономично каране трябва да даваш около 3-3,5л/100км.
Това за кола поне 180к.с и 1300+кг. е постижение от световен мащаб с което не могат да се похвалят и повечето хибридни автомобили...
156-цата извънградско съм я смъквал на 5.12л/100км...Русе-Варна, замерено пълно-пълно...аз и две момичета в колата с доста багаж...едното се местеше там да живее...каране с 100 по магистралата...
Градско под 6.5л/100км май не съм я смъквал...отдавна не съм я засичал също...има няма една година...
Абе не е баш..
Мойта 147 1,9жтд (пак не е сток) харчи малко повече в смесен цикъл (6,5/100) от твойта 156 2,4жтд смесено. Поне според това дето си писал на предната страница. При смесен цикъл с повече градско щом даваш 5,7/100 само извън с икономично каране трябва да даваш около 3-3,5л/100км.
Това за кола поне 180к.с и 1300+кг. е постижение от световен мащаб с което не могат да се похвалят и повечето хибридни автомобили...
156-цата извънградско съм я смъквал на 5.12л/100км...Русе-Варна, замерено пълно-пълно...аз и две момичета в колата с доста багаж...едното се местеше там да живее...каране с 100 по магистралата...
Градско под 6.5л/100км май не съм я смъквал...отдавна не съм я засичал също...има няма една година...
няма какво да ви лъжем майни 80-90 ми извънградското че тръгнах много рано и не бързах в града също нежно
правил съм експеримент към морето с пуснат климатик и багажа + още един човек нежно каране
Добре ,какъв разход ти дава ако не я жалиш?Градско и извън......разбрахме,че ако не я настъпваш нищо не харчи.......та как е като я настъпваш?Пак ли не пипа....
Питам от любопитство.....не се заяждам.
Добре ,какъв разход ти дава ако не я жалиш?Градско и извън......разбрахме,че ако не я настъпваш нищо не харчи.......та как е като я настъпваш?Пак ли не пипа....
Питам от любопитство.....не се заяждам.
Относително... много относително е това но в града тавана е 8,5 абсолютен максимум...
Ехееее а един авер има 166 2.4 136 кпончета и тавана му на много настъпване е 16 или 17,не помня точно но е едно от двете ,чак го питах дали е сигурен чее дизелова
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Ехееее а един авер има 166 2.4 136 кпончета и тавана му на много настъпване е 16 или 17,не помня точно но е едно от двете ,чак го питах дали е сигурен чее дизелова
Comment